La veterana banda de l’Horta (València) ha presentat hui dia 17 de març a les 12h, el seu nou treball en format difital: Keep skankin’.

KI SAP_HORIZONTALAra, després de 18 anys als escenaris, presenten un disc amb 12 temes, carregat de ska & reggae, però amb un toc més skatalític que el seu anterior treball. En ell, aprofundeixen en els sons jamaicans, amb una facilitat i credibilitat més que demostrada. Sons roots reggae, ska, raggamufin, early, rocksteady, amb melodies molt curades i amb un ritme que no vos deixarà parar de ballar! Sons frescs i plens de missatge, com és habitual en la banda.
Aquest nou disc ha estat enregistrat entre gener i març de 2014, entre els estudis Tigrus de Gandia i els New Rockers Studios d’Almàssera, sota la supervisió del seu inseparable tècnic de so, Pepo Valero. Per fer-lo realitat, han comptat amb la col·laboració de Joan Marc Pérez (Gossa Sorda,BKS) als teclats, de Fran Macook al saxofón, als cors  del Payoh SoulRebel i del DJ i productor Xavier Hernani als Schrachs del tema “Badda dem”.

El CD en format físic el presentaran el dia 28 de març a Alcoi, al primer dels concerts de la gira de presentació:

Skanking_Tour

0