Sendes Salvatges és el segon treball discogràfic d’Inèrcia. Després de més de dos anys presentant No és cap simulacre als escenaris, han tornat als estudis RPM per materialitzar tot l’esforç en forma de 10 cançons. Aquesta vegada, a més, han contat amb l’excel·lent producció de Mark Dassousa.

Per tal de fer realitat el disc, han llançat un projecte de crowfunding amb la plataforma Verkami. Ací podeu participar-hi:

http://vkm.is/inercia

Amb aquest nou àlbum volen reflectir el canvi social i polític que han viscut durant el procés de composició. Un canvi històric que els ha obert nous camins inexplorats que han d’afrontar amb valentia i esperança però també amb molt de sentit crític i un punt d’incertesa. A més, també fa referència a la seua evolució com a grup. Encara que han mantingut l’essència, han explorat noves influències i recursos, derivant en un resultat final que, diuen,  “ens ha sorprès fins i tot a nosaltres mateixos”.

Per acabar d’arrodonir aquest projecte han contat amb l’impecable treball de l’estudi creatiu Münster Studio, que ha sabut plasmar a la perfecció les idees del grup en forma d’il·lustracions. Ací teniu la portada, mostra del que serà l’estètica del disc.

No oblideu fer una ullada a les recompenses de verkami i participar-hi!! Encara esteu a temps!

 

Portada300ppp

0