Com vos anunciàvem ahir, els de Montcada han preestrenat el seu darrer treball, l’EP Expansion Pack a l’AtupApp. A banda de poder escoltar la música del grup, l’aplicació té algunes funcionalitats més.

En primer lloc, Atupa es passa al núvol. Poca broma. Manteniu-vos sempre actualitzats amb les últimes cançons gràcies al núvol i al servidor de hits. Ja no caldrà passar les cançons al mòbil, l’aplicació vos mantindrà actualitzats del llançament de les últimes cançons, abans que ningú i en exclusiva per temps limitat. 

Seguidament, a l’AtupApp sempre hi trobareu informació actualitzada de els concerts de la banda: preu, data, cartell… Fins i tot podreu demanar-li a l’aplicació que vos recorde amb antelació un concert o emprar els enllaços directes a la localització per a no perdre-vos pel camí! GPS Style.

A més, amb l’aplicació podreu gaudir de descomptes a la botiga del grup.

També estareu a un dit dels últims videoclips, promoparides i vés a saber quin material visual en la secció de vídeos. Tot ordenat i seleccionat d’entre els millors links de l’hipertext.

Hi ha més funcionalitats en camí. AtupApp és work in progres constant, així que l’aniran adaptant.Qualsevol report de cuc o comentari al respecte el podeu fer arribar al grup al correu atupaapp@gmail.com

L’AtupApp per a Android és gratuïta i la podeu descarregar fent click ací.

Esperem que gaudiu d’aquestes noves cançons i aquesta nova forma d’escoltar-les!!

 

0