Enguany, el ja tradicional concert benèfic de Soca-rel que organitza la Falla Sant Joan d’Alzira destinarà la recaptació de la venda d’entrades a l’Associació Aspanion per a xiquets amb càncer.

La vetllada, a la qual han titulat Un gat i la banda al seu costat, comptarà com a protagonista principal a l’alzireny Ona Nua, que actuarà acompanyat de les següents col.laboracions: Oscar Briz, Carola Mendoza del grup Limbotheque, Paco Muñoz i l’Agrupació IB JAfadja de la Societat Musical d’Alzira sota la batuta i arranjaments d’Alberto Sánchez Castillo. El presentador de la vetllada serà l’actor Pau Blanco.

A més a més, Ona Nua estrenarà en exclusiva per a l’ocasió dues cançons noves, dos poemes musicats del poeta  Ibn Jafadja (Alzira, 10581138).

La comissió de la Falla Sant Joan du molts anys treballant en l’àmbit de la solidaritat i la cultura a la ciutat d’Alzira. Tots els diners recaptat aniran a l’associació Aspanion.

El concert serà el dia 7 d’octubre a partir de les 19:30h al Gran Teatre d’Alzira. Les entrades, a només 6€,  ja estan disponibles en instanticket.

 

Col·laboren la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, Reclam Editorial, la Societat Musical d’Alzira i Mésdemil.

0