Després de presentar el seu primer disc d’estudi No és cap simulacre, enregistrat als estudis  RPM d’Almàssera, i el seu primer videoclip “El secret”,  Inèrcia torna a sorprendre’ns amb un nou videoclip: “Cop d’ull”.

Aquesta vegada veiem al grup tocant en meitat d’una freda nit d’hivern, en un bosc perdut al no-res. Mentrestant, a València, una història surrealista ocorre als carrers, i el públic haurà de posar la seua pròpia interpretació. La història vol fondre’s amb la cançó, que parla de dubtes, confusió i incomprensió, mentre el grup descarrega tota la seua ràbia.

Per a  l’enregistrament del videoclip, Inèrcia ha tornat a comptar amb L’esclat Produccions Audiovisuals, la jove productora  que tan bons resultats els està donant. Ells van ser també els encarregats de dur a terme el seu anterior video,

“El secret”, així com d’altres com “Baix  de l’aigua” de Tardor o “Laila” de Tremp. El resultat torna a ser impressionant.
No vos el podeu perdre!!

El videoclip es presentarà a Banyeres de Mariola el dia 11 d’abril, en un concert que el grup farà amb El Corredor Polonés al Pub Tic Tac. I a partir del dia 14 d’abril el podreu trobar penjat a les xarxes socials i a Youtube. Estigueu atents!!!

 

cartell_videoclip

 

0