Ja son molts els grups de Mésdemil que presenten a la plataforma Verkami els seus projectes musicals, amb el fi d’ aconseguir el presupost necessari per a dur-ho endavant, gracies a la col·laboració dels seus seguidors, aquesta iniciativa pot ser posible.

En aquestos moments trobem tres projectes en martxa: Skatuttipresto, Make Some Are Us, i Agraviats:

Skatuttipresto: En tan sols 3 dies, aquesta jove banda a acosneguit dur el projecte endavant, a dia d’ara superen la quantitat, fent així possible l’edició del seu primer disc, Improvisound. I encara queden 37 dies!

Make Some Are Us: Banda  formada a hores d’ara per cinc membres crescuts i malcriats pels voltants del Camp de Túria. Rock Alternatiu del bo, i en valencià, una bomba a punt d’esclatar al panorama musical. L’Home en Cursiva, el seu primer disc.

Agraviats: Es troba ja a la recta final, aquesta banda veterana presenta el seu nou projecte “Torn de Paraula”, el quart disc de Agraviats. Un disc més madur i definit on el funk i el reggae es converteixen en protagonistes, acompanyats com no, per altres estils musicals com el jazz, o el ska.

www.verkami.com

0