La logo 2013 upbanda de La Marina ens sorprén aquesta primavera amb l’espectacle: GIRAVOLT. En aquest nou directe Lilit i Dionís barreja els temes dels seus dos treballs on la transgressió musical és la nota predominant. Amb aquesta filosofia reinterpreten la seua música de manera més directa i l’ambient folk es reforça amb un so més elèctric i enèrgic, tot això ben farcit de l’esperit de la llibertat musical.

Per a GIRAVOLT Lilit i Dionís incorpora a les seues files al trombonista de Beniopa Marc Tormo, que aporta a la secció de vents més dinamisme i solidesa.

Vos detallem la informació dels primers concerts de GIRAVOLT. Convideu a les vostres amigues, veïns, i companys de malifetes. Quants més serem més riurem!

– diumenge 9 de juny a les 14:00 estaran a la Fira Alternativa de València situada al llit vell del riu Túria.

– dissabte 22 de juny, actuaran a la Nit del Ros de Llocnou d’en Fenollet ( La Costera), juntament amb Pep Gimeno Botifarra.

– dimecres 26 de juny a Pego ( Marina Alta) celebraran els XX anys del programa de ràdio La Manta al Coll juntament amb Toni de l’Hostal, Lady Ma Belle, A pèl, Blat i Trilogy.

– dissabte 13 de juliol a Benloch (Plana Alta) actuaran a l’escenari gran del Feslloch on compartiran cartell amb els noms més destacats de la nostra música com Obrint Pas Al Tall, Aspencat, Orxata Sound System, Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, Arrap o Vertígen.

GRUP

NOTíCIA D’ÚLTIMA HORA! Ens comuniquen que la contractació de GIRAVOLT continua oberta, no deixeu passar l’oportunitat de tindre a Lilit i Dionís en les vostres festes!

 

0