Pellikana_Carlos MolesAl nou treball discogràfic de Pellikana el primer que observem és un gran salt qualitatiu. És ben palès que els de Castalla han anat més enllà, sense perdre de vista els seus arrels, presentant un disc potent,
fresc i madur. Amb l’ajuda del productor David Rosell ((Txarango, Els Catarres, Brams, Dept…), han pogut treure el millor d’ells mateixos i sorpdrendran gratament els seus seguidors. Juntament a les nombroses col·laboracions, el disc ha quedat completament rodó. Al llarg dels 9 talls hi trobem l’empremta de músics com Èric Vergés i Roser Cruells d’Els Catarres, Gabri Dakidarria (veu a “Ella”), Mireia Vives (veu a “Al poble de les rondalles”), David Rosell (guitarra i veu a “Moltes llums”), Miguel Esteve (trombó a “Prim i estirat” i Flora Sempere (veu a “Prim i estirat).

Moltes llums ens porta a fer un viatge un viatge que va desde melodies captivadores fins a enèrgics ritmes que no podrem evitar ballar. És possible que els Pellikana ens facen plorar, riure o fins i tot cridar, però serà sempre amb la finalitat de pintar de colors la nostra vida. Ara els vents i el violí guanyen protagonisme a dintre de les composicions que, partint d’una base situada al mestissatge, van desde l’energia de ritmes balcànics i latins a diferents estils com ska, reggae, funky o rock. En definitiva, una combinació explosiva que aportarà una gran dosi de llum al nostre dia a dia.

La gira de presentació del disc, que han batejat com a Il.luminem la foscor Tour, els durà a:

2 març – Castelló. Festival d’animació i música de La Magdalena, amb Els Catarres.
19 març – València, amb Herba Negra.
23 març – Paellas Live Alacant, amb Narco, La Pulqueria, Aspencat i Los chicos del maiz.
2 d’abril – Castalla. La Fábrica. Presentació oficial al poble del grup.
8 d’abril – Paellas Live València, amb Els Catarres i Boikot.
7 maig – Muro. Festes Majors, amb The Locos i Inèrcia.


Cartell presentació

0