Diumenge 13 de novembre es va celebrar a Castelló, dins de la Fira TroVAM, la gala d’entrega dels Premis Ovidi 2016. La novetat més important era que per primera vegada els premis eixien de la ciutat de València. El públic va respondre molt bé, la sala estava repleta. Presentava la gala la periodista Amàlia Garrigós. Molta expectació, molts nominats, però només uns quants s’endurien el premi, dissenyat per Cèsar Amiguet, a casa.

A Mésdemil comptàvem amb 19 nominacions i en varies categories teníem el cor ben dividit. Finalment, Gener tornava a casa amb 2 premis, a millor disc de pop i a millor producció i arrajaments. Paco Loco, el productor del disc Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) envià un vídeo en clau humorística per donar l’enhorabona al grup. Al vídeo, apareixia el productor “segrestat” llegint una carta en català, on plenava d’elogis al grup. Podeu vore el vídeo ací.

15027949_1612007369103411_1934148437588417878_nD’altra banda, Ona Nua s’emportava el premi a millor disc de cançó d’autor per Un gat i l’home al seu costat (Mésdemil, 2016). El premi el recollia Tubal Perales, ja que Josep Pérez no va poder acudir a la gala per motius laborals.

Altres premiats van ser Pau Alabajos (millor disseny, d’Alba López Soler), Joe Pask (millor videoclip), Arthur Caravan (millor disc de rock, millor cançó i millor lletra), Atupa (millor disc de hip hop), Musicants (millor disc de folk) i Àcids (millor maqueta).

Enguany el premi honorífic a la trajectòria professional va ser compartit pel grup Carraixet i Pere Camps (director del Festival Barnasants).

Enhorabona a tots els nominats i a tots els guardonats. La nostra música està ben viva, i l’existència d’aquestos premis és sempre un impuls per continuar treballant de valent!

 

 

 

0