Entreparèntesi naix a Pego (La Marina) a finals de 2013. Després d’experimentar i jugar amb el rap clàssic en anteriors projectes, Àngel Ortolà, Jordi Caselles i Manu Toledo, troben el seu estil, decantant-se per un rap de vessant més electrònica.Amb unes bases contundents i lletres abstractes però al mateix temps directes, els Entreparèntesi desembarquen en l’escena valenciana amb molta força: drum&bass amb tocs de breakbeat i estructures de cançons poc convencionals, són les característiques principals del primer treball discogràfic d’aquestos pegolins. Es tracta d’un EP que han titulat Funambulisme, nom que juga amb la metàfora del fil sobre el que caminem en l’actualitat, on un mínim error et pot dur a caure en la misèria. Tots som ciutadans que, com a funambulistes, caminem guiats pel nostre instint de supervivència a la vora de l’abisme. Amb la seua música, Entreparèntesi ens animen a no tindre por a fer-nos escoltar ni a obrir el ulls.

Funambulisme conté 5 tracks on hi ha cançons dures i critiques com són “Mira la misèria” o “Sentit comú”, però també hi ha temes més suaus, com ara “La fusió”. El disc ha estat enregistrat a l’estudi On Tracks (Pego) amb Rafa Esplugues i compta amb col·laboracions de luxe com Carles Caselles (Smoking Souls). El disseny gràfic ha estat a càrrec de Charlee Graphics (Carlos Guardado) i les fotos i el videoclip són obra de Miquel Bixquert, Anna Juesas i Arturo Escrig.

La presentació de Funambulisme tindrà lloc el dia 18 de setembre a les 24h al CSA La Mistelera (Dénia). Els acompanyaran Herba Negra (serà el seu primer concert públic!) i Rude Bass Project.
Entrades en taquilla a 5€/4€ per a socis del CSA La Mistelera, amb el CD inclòs!

El disc físic estarà disponible en la botiga on-line de Mésdemil i en descàrrega digital gratuita a Bandcamp el mateix dia 18 a partir de les 12h. I en Spotify, iTunes i altres plataformes digitals, el dia 1 d’octubre.

Benvingudes i benvinguts a aquest món Entreparèntesi!

0