Pepet i marieta han enregistrat una nova versió de la seva cançó per a la Via Catalana i demanen imatges als participants per a fer-ne un videoclip coral.

Enllaç al Youtube de la crida aquí. 

A principis d’agost Pepet i marieta presentaven “La Via”, la seva particular banda sonora per a la Via Catalana (www.pepetimarieta.com/lavia), que ja suma 30.000 visualitzacions al Youtube. Ara n’anuncien una nova versió multidialectal on han col·laborat veus de tots els Països Catalans: els catalans Francesc Ribera “Titot”, Meritxell Gené, Arnau Aymerich d’Ebri Knight i Josep Bordes de Pepet i marieta; els valencians Miquel Gironès d’Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil; i la mallorquina Maria Antònia Gost de Rian Gost. Al mateix temps la banda ha iniciat una crida per les xarxes socials animant els participants de la Via que s’enregistrin l’11 de setembre i els enviïn les seves imatges per a fer-ne un videoclip. D’aquesta manera, la banda de les Terres de l’Ebre vol enaltir la unitat dels Països Catalans i reivindicar la Independència de Catalunya com a primer pas cap a la llibertat de tots els territoris de parla catalana.

Com participar al videoclip?

Els participants que hi vulguin col·laborar només han d’enregistrar-se a la Via Catalana cantant la cançó, ballant-la o fent el que més els plagui i enviar els seus clips de no més de 30 segons a pepetimarieta@hotmail.com a través d’un sistema d’enviament com ara wetransfer.com o yousendit.com. La banda apunta que poden ser imatges enregistrades amb qualsevol càmera: des d’un mòbil a una càmera més professional. La sortida del videoclip està prevista per a pocs dies després de la Diada, per la qual cosa els Pepet i marieta insten a enviar-los les imatges al més aviat possible i si pot ser el mateix dia 11 de setembre. Els 30 primers vídeos rebran l’últim treball de la banda Lo món d’un mos a la seva adreça postal.

Podeu descarregar-vos la Via gratuïtament aquí.

SONY DSC
D’esquerra a dreta: Pep Gimeno “Botifarra”, Josep Bordes, Miquel Gil i Juanjo Blanco als estudis Xaloc de l’Olleria.

0