A Mésdemil ens hem embarcat en una aventura editorial molt peculiar: FallaZ, un còmic de zombies i falleres, molt apropiat per a les dates que corren!

vinyeta0Els autors són Nacho Martínez (Ignatus), il·lustrador i esculptor faller i Monty Peiró, cantant de rock (Sweet Little Sister, The Backseats, Interceptor, Tramperos) i guitarrista de The Sheenas (tribut femení a Ramones).

El còmic FallaZ explica les aventures d’una banda de rock que intenta escapar d’una apocalipsi zombie que arrasa la ciutat de València durant les Falles. Amb la ciutat plena d’armes potencials (cohets i material pirotècnic divers, bunyols de carabassa…), els protagonistes hauran de lluitar amb zombies fallers, zombies turistas i bandes de música zombie (entre d’altres), travessant una ciutat amb els carrers tallats i plena de monuments de cartró-pedra que la converteixen en l’escenari perfecte per a l’armageddon més festiu.Una autèntica mascletà de sang, vísceres i peinetes afilades!

viñeta4Els protagonistes són Stone Circuzz, un grup de rock fictici format por músics reals de l’escena rock de la ciutat de València: Pau Monteagudo, cantant de UzzhuaïaAlex Moure, guitarra de The Stone Circus BandJorge Alós, baixista de The Stone Circus Band; i Rafa Fernández, bateria de The Stone Circus Band. A més, hi haurà l’aparició estelar de la cantant Neus Ferri, que s’unirà al quartet en la seua lluita contra la invasió dels no-morts.

Per poder dur a terme el projecte, hem llançat un Verkami aquest matí. Els diners recaudats els destinarem a l’edició i impressió de FallaZ, així com a fabricar el merchandising per a les recompenses (samarretes, xapes, púes i reproduccions mida 40 x 30 d’una de les pàgines centrals en paper de 120 grams).

viñeta1Tanmateix, no volem que el projecte FallaZ acabe amb el còmic. Hi haurà una festa de presentació al Kraken Bar (Pl. Hondures, València) on Stone Circuzz actuaran per primera vegada , Ignatus dibuixarà en directe i farem l’entrega dels còmics i de les recompenses a tots els participants al Verkami. A més, The Sheenas gravaran una cançó sobre FallaZ per a que siga la banda sonora del còmic (sabem que és habitual que un còmic tinga banda sonora, però, per què no fer-la?). D’altra banda, també hem previst la creació d’un  videojoc de FallaZ per a matar zombies sempre que et vinga de gust, que sabem que pot ser sovint!! 😉

Esperem que t’agrade el projecte i ens ajudes a fer-lo realitat!! Fes click ací i fes la teua aportació econòmica al projecte, t’estarem eternament agraïts!!

0