Dissabte 26 de setembre es va celebrar al Mercat Central de València, la primera Nit al Mercat. Una iniciativa de l’Ajuntament de València organitzada per l’Associació de Venedors del Mercat Central i amb el patrocini de Cervesa Túria.

AuwnMnKavVi4q9filGR_DsH1T4O-3nek_KVKVBtG9_bYEl mercat obrigué les seues portes per promocionar els productes de l’horta valenciana. Tapes fetes amb productes frescos de cada parada, cuinats o en fred, acompanyats de Cervesa Túria. L’èxit d’assistència sigué rotund, milers de persones van acudir al mercat per gaudir-lo de manera diferent. En fóren tants que en el moment de major afluència el mercat hagué de tancar les seues portes i molta gent es quedà fora.

ArEXoLjEWj4k_FAI3enH6rfkRlsHlof3-VploaaFZ4oWDins del programa de la nit, vam poder gaudir també de les actuacions musicals, entre altres, dels grups Tardor i Gener. Ambdues actuacions sorprengueren a molts dels assistents, gran part dels quals no sabia que hi hauria música en directe. Els concerts van ser un èxit i van ser una oportunitat de fer arribar la música en valencià als oïts de molta gent que passava per allà i es va parar, atreta per la qualitat musical dels grups. En paraules de Tardor, vam poder comprovar que “València està viva!”.

En definitiva, sigué una nit màgica que esperem que es puga repetir!

 

 

0