PORTADA FALLAZ

Amb motiu de les falles, l’equip de FallaZ ha preparat dos esdeveniments que no vos podeu perdre!

Divendres dia 13 de març al Kraken bar (Pl. Hondures, 37), festa FallaZ amb DJ Monty (la guionista del còmic i cantant de The Sheenas). Possibilitat de comprar el còmic i el merxandatge de FallaZ.

 

El dia 14 de març a les 20h, presentació de FallaZ al Café Museu (C/ Del museu, 7, València) on el dibuixant, Ignatus, també inaugurarà una exposició d’il·lustracions originals, i es prensentarà el videoclip de la cançó del mateix títol, interpretada per The Sheenas (descarrega-la gratis ací). L’exposició estarà oberta fins al dia 19 de març.


Els autors són Nacho Martínez (Ignatus), il·lustrador i esculptor faller i Monty Peiró, cantant de rock (Sweet Little Sister, The Backseats, Interceptor, Tramperos) i guitarrista de The Sheenas (tribut femení a Ramones).

vinyeta0El còmic FallaZ explica les aventures d’una banda de rock que intenta escapar d’una apocalipsi zombie que arrasa la ciutat de València durant les Falles. Amb la ciutat plena d’armes potencials (cohets i material pirotècnic divers, bunyols de carabassa…), els protagonistes hauran de lluitar amb zombies fallers, zombies turistas i bandes de música zombie (entre d’altres), travessant una ciutat amb els carrers tallats i plena de monuments de cartró-pedra que la converteixen en l’escenari perfecte per a l’armageddon més festiu.Una autèntica mascletà de sang, vísceres i peinetes afilades!

viñeta4Els protagonistes són Stone Circuzz, un grup de rock fictici format por músics reals de l’escena rock de la ciutat de València: Pau Monteagudo, cantant de UzzhuaïaAlex Moure, guitarra de The Stone Circus BandJorge Alós, baixista de The Stone Circus Band; i Rafa Fernández, bateria de The Stone Circus Band. A més, compten amb l’aparició estelar de la cantant Neus Ferri.

promo 2015 valencià

0