Arriba la revolució del panorama musical valencià, Atupa!

Els joves Atupa presenten QuatribaRap, el primer disc d’aquest nou grup, fruit de l’amistat i convivència en antigues formacions. El disc es caracteritza per la frescor en les composicions, líriques i ritmes, un disc que no es tanca a emprar diferents estils musicals, ni a parlar de distintes temàtiques.

QuatribaRap intenta establir un punt de trobada per a tots els gustos dins de l’escena del rap i altres músiques properes a aquesta. Per aconseguir-ho han fet una recerca d’instrumentals diverses que van des del rap hardcore, al dubstep, drum and bass, funk, o fins i tot el ska o la cançò d’autor. Tot açó sense abandonar mai l’estil que els representa, el rap.
La temàtica del disc es divideix en dos, en primer lloc la part més festera, a ritme de Drum and Bass on les pròpies experiències, l’humor, i les ganes de passar-ho be, es converteixen en temes protagonistes. La segona, es el resultat d’un esclafit de reflexions i critiques. La tecnologia, l’especulació, la política, el capital, la xenofòbia… tots ells en el punt de mira d’aquest quartet provinent de l’Horta Nord, quatre joves cansats de tanta manipulació,  que estan decidits a parlar amb claritat.

El disc ha banda de ser fruit de l’ autogestió, a estat finançat per quasi 100 mecenes que han fet possible la gravació i edició d’aquest projecte a través de la pàgina de crowdfunding Verkami, tot un èxit de convocatòria.

QuatribaRap compta amb les col•laboracions de: Rapsodes, Atzembla, Arrap, Panxo (Sophy Zoo), Borja Penalba i Estel (Arròs Caldós). A càrrec de les instrumentals han estat Andreu Laguarda (Rapsodes), Oliztyle, Arturo Olmeda, Atzembla i Borja Penalba.

 

Escolta i descarrega 

Ja a la venta!

0