El grup de l’horta Indefinits torna a la càrrega, aquesta vegada més fort que mai amb el seu segon disc “Per no Caure”, un grup madur amb les idees clares, transmeses a través del seu característic Punk-Rock.

L’evolució del grup s’ha observat amb el pas dels anys, des dels seus inicis roquers amb influència del ska fins arribar a l’època actual, on trobem arranjaments composats amb cura i melodies treballades, molt esforç ficat en les composicions, i com no, la preeminència d’unes guitarres distorsionades amb contundència de les melodies vocals.

“Per no caure” recull, en onze cançons, tota mena d’històries quotidianes amb el denominador comú dels obstacles, la falsedat i els problemes de la gent corrent. Una vegada més Indefinits ens recorden que la música també és un instrument de lluita gràcies a cançons com “Llàstima” o “Irrellevant”, tot un crit esgarrat preparat per despertar les ments estàtiques i els camins estancats. No obstant, Indefinits no obliden el seu caràcter desenfadat, amb composicions fresques i festeres com “Entre cerveses” o “Ahogado en ginebra”, tema en el qual trobem la col•laboració de Quini, cantant de Benito Kamelas.

El pròxim 27 de gener tindrà lloc la presentació de “Per no caure” a la sala Paberse Matao de Sedaví (València) on a partir de les onze de la nit podrem gaudir d’un directe potent amb molta força i com no, molta festa.

Ja pots escoltar el nou disc de Indefinits anant al següent link: Per no caure – Indefinits

I comprar el CD en: Tenda – Mésdemil

0