Joan Palomares torna a la càrrega i ens presenta “Moltes putades i ningun miracle“, el seu tercer disc en solitari, i una peça única als terrenys discogràfics gracies al còctel d’estils que trobem, estils que van desde el pop, al hardcore melòdic i passant pel metall més potent fusionat amb ritmes llatins.
El cantant i compositor saforenc versa en aquest disc tot el seu talent musical, a més d’enregistrar les veus, els principals instruments i escriure totes les lletres.

El disc amb personalitat pròpia, es caracteritza per uns canvis de ritme on les guitarres amb força donen pas a una veu delicada i tranquil·la que segons després es converteix en una esquinçadora melodia. Dotze cançons ben equilibrades on els ritmes mes saus i melòdics es contraposen amb altres més definits i potents, que donen forma al particular estil de Palomares, el Pop-Metal.

Moltes putades i ningun miracle, un disc carregat de lletres on la critica al sistema, a la política, o als esquemes socials estan ben presents i on l’actualitat es converteix en protagonista. Açò no es un conte, açò es la vida real, on Joan Palomares fart de les putades rebutja els contes, la ficció, i tots els miracles inexistents que mai arriben, per que els miracles no existeixen, l’esforç en compte, si. Benvinguts a la realitat.

Pots escoltar “Moltes Putades i Ningun Miracle” al Bandcamp.

0