La banda riberenca pujarà de nou als escenaris un any després d’anunciar la seua retirada per presentar un documental sobre els 10 anys del grup i un concert enregistrat en DVD

_MG_5251El grup riberenc de heavy rock en valencià Enderrocks actuarà de nou en directe un any després d’anunciar el seu adéu a una gira que va recórrer municipis de les tres províncies del País Valencià. La banda nascuda Riola representarà una sola actuació a la Sala Hot Rod Café de Sueca el proper dissabte 19 de desembre, quan es compleix un any exacte del recordat concert d’acomiadament del grup, també celebrat a la mateixa sala, plena de gom a gom.

Els actes programats comencen a les 00.00 hores amb la projecció d’un xicotet documental realitzat per l’Andragó FotoVideo on es repassen els moments més important en la carrera musical del quintet de la Ribera. A continuació, a les 00.30 hores, Enderrocks interpretarà en directe els temes més coneguts dels seus tres àlbums: Fills del Xúquer (2007), El meu nom és l’Oblit (2010) i Causa i efecte (2013). Durant el concert, a més, es projectarà les imatges del concert en directe enregistrat en DVD al 2014 per Diània TV i mesclat als estudis RMT Sonido Pro. Prèviament als actes, si més no, tindrà lloc un sopar on hi estaran els actuals músics del grup, ex components, col·laboradors i amics.

2Enderrocks torna d’aquesta manera a l’acció de forma esporàdica, doncs aquest serà l’únic (i possiblement l’últim) concert que els Sangtraït de la Ribera realitzen. El quintet musical va presentar el seu últim senzill, Causa i efecte, a finals de 2013, data que significà el tret de sortida a una gira amb nombrosos concerts que portà als fills del Xúquer de nord al sud de la geografia valenciana.

Ací teniu l’esdeveniment Facebook, compartiu-lo! Vos esperem!

0