ENDERROCKSNascuts al setembre de 2004 a Riola, el grup riberenc es consolida al 2006 quan canvia el rock clàssic per el heavy rock melòdic. La gravació del disc Fills del Xúquer al 2007 llança al grup a la popularitat mitjançant la participació en diferents festivals importants i la aparició en mitjans de comunicació. Tres anys després, al 2010, veu la llum el disc El meu nom és l’oblit, amb un so més madur i definit que recull l’experiència dels anys de rodatge de la banda. Actualment la banda està formada per Andreu Lluch (veu), Vicent Mayans (guitarra), Emilio Icardo (guitarra), Voro Tur (baix) i Victor Tomàs (bateria).

Portada_300

En 2013 han estat preparant el que serà el seu tercer àlbum, Causa i efecte, que veurà la llum en passar l’estiu i que serà editat i distribuit per Mésdemil.  Dotze temes plens de força que es defineixen com una mescla del rock i del metall de sempre amb totes les característiques del heavy rock melòdic: riffs contundents, encertades melodies vocals i a dues guitarres, canvis de ritme, solos, velocitat i, fins i tot, una preciosa balada a piano.

 

Amb el nou treball d’Enderrocks, el heavy rock en valencià torna amb més ganes que mai i podreu escoltar la seua força en directe a la presentació que tindrà lloc el dia 3 de setembre a Sueca a les 23:30 hores (amb Vertigen i Assekes).

 

0