La banda riberenca incorpora al baixista David Borja Piera per a un tour que la portarà per tot el País Valencià.

Enderrocks compleix 10 anys i els va a celebrar de la millor manera possible, amb una gira que portarà a la banda riberenca per municipis de València, Alacant i Castelló. A l’espera de tancar noves dates, el grup de la Ribera ha anunciat ja deu concerts que tindran lloc entre gener i maig. A més, els heavys valencians segueixen en negociacions per tancar futures dates a Catalunya, les Illes Balears i a Madrid.

Per a tots aquests concerts Enderrocks incorpora en les seves files al baixista David Borja, qui substituirà en alguns concerts a Voro Tur. La gira comença aquest dissabte 25 de gener en L’Escarabat d’Or de Castalla (Alacant) i continuarà al febrer en El Asesino (València) i en el Glaçó (Vallada). Al març la banda estarà en La Teulà (Albalat de la Ribera), mentre que a l’abril visitarà la Sala Standby (València) i el Dau al Set (Carcaixent). Al maig Enderrocks actuarà en el Hot Rod Café (Sueca) i a la sala El Gat Penat (Castelló). A més de totes aquestes dates, el grup riberenc també estarà en el Màgic (Tavernes de la Valldigna) i en La Colmena (Ibi, Alacant) en dos concerts que encara no tenen data. En els propers dies es confirmaran més concerts.

Una dècada de cançons

Enderrocks interpretarà en els seus concerts cançons dels tres discos que ha editat, Fills del XúquerEl meu nom és l’oblit i Causa i Efecte, últim treball presentat el passat mes de setembre de 2013. El grup musical porta des de desembre, quan va actuar per última vegada en el Metall Christmas d’Alzira, preparant la gira del seu desè aniversari a la qual formaran quintet Andreu Lluch (veu), Vicent Mayans (guitarra), Emilio Icardo (guitarra), Voro Tur (baix) i Víctor Tomàs (bateria).

Logo en10rrocks

Dates:

25 de gener: L’Escarabat d’Or (Castalla, Alacant)
9 de febrer: El Asesino (València)
21 de febrer: Glaço (Vallada)
29 de març: La Teulà (Albalat de la Ribera)
5 d’abril: Standby (València)
12 d’abril: Dau al Set (Carcaixent)
24 de maig: El Gat Penat (Castelló)
Hot Rod Café (Sueca) per confirmar
Màgic (Tavernes de la Valldigna) per confirmar
La Colmena (Ibi, Alacant) per confirmar

Portada_300

0