Després de més d’un any de gira de presentació del seu primer disc “This is Skazo”, durant el qual han viscut experiències inoblidables i han dut a terme altres projectes, Skazofrenia s’han proposat un nou repte: llançar el seu segon disc.

logo_cuadradoEn aquest nou treball d’estudi hi haurà molts canvis respecte al primer: nous gèneres musicals, nous músics, nova metodologia a l’estudi de gravació, noves col·laboracions, nou productor… Malgrat totes aquestes novetats, els segon disc mantindrà l’essència del primer.

Una altra cosa que no canviarà serà l’estudi on gravaran aquesta aventura skazofrènica. Tornaran a treballar amb Mésdemil, però hi haurà una novetat, de la mà del productor, Robert Hingley, cantant i guitarrista de la mítica banda de ska de Nova York The Toasters.

La banda skazofrènica està treballant molt dur des de fa mesos per fer realitat un disc que sorprenga,
que siga fresc i original!!

Per aconseguir el seu objectiu han preparat recompenses molt interessants i divertides!! Podeu tirar-los una mà comprant el CD anticipadament o passant temps amb el grup, ja siga en la ruta musical per la Calderona o en la “paejam”, una paella seguida d’una jam session on podreu tocar junts.

Animeu-vos i participeu-hi!!

http://vkm.is/skazofrenia

0