Dimecres s’inaugura la Fira Valenciana de la Música: el TroVAM 2015.

Un total de 24 grups musicals actuaran en diversos espais culturals de la capital de La Plana.

BotifarraPep Gimeno Botifarra serà l’encarregat d’oferir el concert inaugural al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló el 21 d’octubre, i ho farà amb el seu espectacle “Botifarra a banda”, acompanyat per laBanda Municipal de Castelló. Compartirà escenari amb Carles Dénia.

El dia 22 d’octubre, Maria Arnal (veu melismàtica) i Marcel Bagés (guitarra elèctrica), oferiran una actuació al Museu de Belles Arts de Castelló.

Cartell concretI els dies 23 i 24 d’octubre, la Pèrgola i el Teatre del Raval acolliran el gruix de la programació musical amb les actuacions de grups com Tardor, Gener,Néstor Mont, Bongo Botrako, Doctor Prats, Rapsusklei, Arrap, Els Catarres, Cabo San Roque o Tom Bombadil.

La plaça Santa Clara acollirà les actuacions per a públic familiar del dissabte al matí, amb Trobadorets, Marcel el marcià i Històries de ratolins.

TROBADES PROFESSIONALS

A més a més, la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de Castelló acolliran les Trobades professionals del sector que enguany ocuparan la jornada completa del dijous 22 d’octubre i el matí del divendres 23, i comptaran amb la participació de representants destacats d’altres festivals i fires musicals de l’Estat Espanyol i internacionals.

Entrades i abonaments ja a la venda en www.notikumi.comwww.onetwotix.com a un preu entre 6 i 16 euros.

 

0