El nou disc de L’Orange és “Tàctil“!!!

Foto2L’Orange és un quartet mallorquí que neix a principis de 2010. Amb dues veus, clarinet, guitarra, contrabaix i percussió, practiquen un estil que han anomenat Aero-Jazz, en format acústic. Les seves melodies ens duen al pop més subtil i els seus ritmes, una vegada ens hipnotizen per la seva cadència narcòtica, i altres ens fan moure tot el cos irremeiablement. Les lletres parlen de l’amor i de la calidesa del mediterrani, on les seves gents es veuen moltres vegades dutes a aventures de nit de lluna i llençols descosits.

Els seus membres han anat recorrent escenaris amb distintes formacions com ara els Pirates Pirats, Waiting the Widow, Tetrasonic, Donallop, Full Play, Uc, Victorí Planells o Rumbaos.

Tot i la joventut dels components de L’Orange  (neixen entre el 1988 i 1991), no deixen de pensar en un futur ple de música, un proposta sèria, una manera de viure. Durant l’estiu del 2012 han estat preparant la gravació del seu primer disc, Tàctil, gravat en viu, que intenta reflexar la màgia dels seus directes, a la manera de les sessions de gravació dels primers albums de jazz. Juntament a la gravació, l’artista plàstic Joan Garau ha preparat un documental de la banda que inclou les sessions de gravació del disc i unes entrevistes als components de la banda.

Els concerts de presentació del disc tindran lloc el 26 d’abril a les 21:00h al Teatre d’Alaró, el 27 d’abril a les 21:00h al Teatre Sa Congregació Sa Pobla i el 5 de maig a les 17:00 al Teatre de Vilafranca, tots tres a Mallorca (Entrada: 5€/Entrada i un CD Tàctil, 10€. T’ho vas a perdre?

0