foto_nomsEl proper dissabte 1 de març a les 22:30h, tindrà lloc al Teatre Micalet de València la presentació de Dones i Dons, el primer treball discogràfic del tàndem format per Tomàs de los Santos i Borja Penalba.
Serà una actuació única, presentada per la periodista Amàlia Garrigós, i en la qual comptaran amb convidats de luxe com són Mire Vives (Rapsodes), el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, l’actor Francesc Anyó (Estellés: de mà en mà) i Fran Yera (Atupa, Atzembla), a més de la participació al piano i teclats del xativí Pau Cháfer (Revólver, Presuntos Implicados, Sarah Rope…).

Les entrades (anticipada 8€, taquilla 10€) es poden adquirir al Racó de la Corbella, al Centre Social Terra, a Discos Oldies i a la llibreria La Traca.

A més a més, el dia 26 de febrer a les 19:30, la pròpia Amàlia Garrigós farà una exclusiva presentació del disc a la llibreria La Traca de Benimaclet, en format radiofònic, amb entrevistes, intervencions del públic i música de Tomàs+Borja en directe. Hi esteu tots convidats!

TomàsDones i Dons presenta un conjunt de 13 cançons -9 pròpies i 4 poemes de Vicent Andrés Estellés-, que narren històries de dona en singular i de qualitats humanes col·lectives les quals, sent molt importants i femenines, han estat arraconades per a donar centralitat a altres més accessòries i, fins i tot, prescindibles.La lletra i la música de la majoria de les cançons són obra de Tomàs, i els arranjaments i les propostes musicals de Borja. En aquest àlbum tan complementari podem escoltar temes cantats tant per un o com per l’altre. Aquestes veus càlides, cadascuna a la seua manera, són solament un element més d’un treball que trasllueix un fort compromís ideològic acollit per un clima íntim que aconsegueix emocionar.

El passat 6 de febrer van presentar el disc en el Harlem Jazz Club de Barcelona, dins de la programació del prestigiós Festival Barnasants.

Ací podeu escoltar un dels temes del disc, “Leire Llei”:

[bandcamp width=100% height=120 album=1058910745 size=large bgcol=ffffff linkcol=2ebd35 tracklist=false artwork=small]

0