Misteris de sa vida, el segon disc d’estudi dels mallorquins Donallop ja està disponible en plataformes digitals i en format físic en Discos Oldies (València), Macondo.cat (Benimaclet), Llibreria Samaruc (Algemesí), Rata Corner (Palma), Baba Discos i Jocs (Palma i Inca) i Ultra-Local Records (Barcelona)!

I en la nostra tenda on-line!

No és un CD qualsevol, és un llibre amb 14 portades diferents en làmines de 14cm x 18’5cm, i una dllp_mdsv_02targeta postal per enviar-la a la persona que més vos estimeu: “perquè davora tu me fuig sa por”. Imprés sobre cartulina gràfica de 300gr amb tinta especial or.

El disseny i les fotos són obra de Joanra Estellés.

Misteris de sa vida és LP que consolida l’evolució d’aquest grup que d’una manera ininterrompuda han anat enllaçant gires i treballs, a un ritme trepidant des del 2013. Ara bé, no és fins aquest disc que la música de Joana Pol i Pere Bestard  troba a la fi un camí per a totes les seves intencions i aspiracions.

Gravat als estudis de Paco Loco, l’experiència de posar-se a les mans d’aquest mític productor asturià els ha donat les ales per assolir una gran llibertat creativa. Així doncs, les seves melodies s’embolcallen per primera vegada d’una banda (baix, bateria, teclats) per expandir la sonoritat del duet sempre donallop_joanra-estellesconservant la intimitat i la intensitat de les seves harmonies vocals. Una nova passa estilística que també ve acompanyada d’una gran passa vital pel grup, el seu trasllat a Catalunya. Ara els sintetizadors també agafen protagonisme, permetent al duet jugar amb les intensitats i els matisos de cada cançó. Pel que fa a les lletres, a Misteris de sa vida, trobem “aquelles preguntes sense resposta que guien la nostra existència, una recerca sense fi per trobar-se un mateix i retrobar l’altre. Una consciència de la finitud i del pas del temps, i de com a través del dolor i el sofriment un pot trobar una mica de llum”. En definitiva, la música “és una expressió tràgica de la vida que ha d’acabar en una catarsi”.

Per celebrar el llançament del disc el duet ha organitzat una festa a Rata Corner (C/Hostals, 17, Palma). A partir de les 19h interpretaran unes quantes cançons del nou treball i es podrà adquirir el CD de primera mà!

0