lonaUDSMcat

 

Demà 20 de maig, les associacions d’empreses musicals valencianes VAM!  (Valencian Music Association, empreses de management i segells discogràfics, associació de la qual forma part Mésdemil), En Viu! (sales de música en directe) i MusicaproCV (Asociación de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana), presentaran una carta en la Subdelegació del Govern sol·licitant al President del Govern i als ministres de Cultura,  d’Economia i Hisenda, la baixada de l’IVA cultural.
Les tres associacions representen a unes 25 empreses musicals de València, Castelló i Alacant, i participn en la campaña estatal “Un día sense música” (#undiasensemusica) convocada per al mateix dia 20 de maig.

Més de 170 associacions participaran en aquesta iniciativa, la qual cosa vol dir que la immensa majoria de sales de concerts i empreses musicals de tot l’Estat cesaran la seua activitat al llarg de tot el dia en senyal de protesta pel 21% d’IVA abusiu que patim. De moment, ja s’han recollit més de 270.000 signatures.

Vos animem a que signeu la petició i a que participeu en la presentació de la carta amb la vostra presència:

  • Dimecres 20 de maig
  • 11.30 hores
  • Subdelegació del Govern (C/ Joaquín Ballester, 39 – 46009 – València)

0