PELLIKANA 2013Amb les idees més clares que mai i l’experiència de 5 anys als escenaris, Pellikana presenta el seu 3r disc: Desperta!

Després del seu primer disc, Titelles, i del recent directe, Tardor, el grup de la Foia de Castalla ens presenta el seu nou treball, enregistrat durant el més de Març a El Sótano Estudios de Castalla, amb la producció de Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell peninsular  i productor de bandes com Boikot, Disidencia o Sugarless, entre d’altres.

desperta promocióAquest nou treball està compost per 10 càrregues d’energia positiva de  temàtiques i estils diversos. Un bon exemple de la fussió de ritmes que caracteritza el grup i alhora  li dóna un estil propi i madur. Cal destacar un xicotet homenatge a Al Tall, amb la versió de Les Penes són, i al poeta Vicent Andrés Estellés, amb Cançó de La Rosa de Paper, en commemoració al 20é aniversari de la seua mort.

A més, el disc compta amb  col·laboracions de  renom. Grans amics que els han ajudat a despertar, com Manolo Miralles i Enric Banyuls (Al Tall),  Txus (Disidencia), Javi Marssiano (O’funk’illo, Atómica, Kiko Veneno), Andreu, Mireia i Kapoll (Rapsodes) i Javi (Mugroman).

El primer single del disc, “Sent por”, ja té videoclip. Podeu vore’l ací!

La gira de presentació de Desperta! durà a la banda a tocar a sales i festivals de tot el nostre territori. Un directe potent i enèrgic on conjuguen el sentiment dels grans himnes de la nostra identitat amb la frescor de la nova cançó. Atenció perquè la gira comença demà mateix!!

Aquestes són les dates confirmades, però estigueu atents perquè n’hi haurà més!!

Gira Pellikana

0