Aquest 2013 Pellikana celebra del seu 5é Aniversari de la gravació de la primera maqueta i del primer concert. Cinc anys de treball i il·lusió que es reflexa als seus treballs: La maqueta Explota(2008), Titelles (Mésdemil, 2011), Tardor (Mésdemil, 2013), i els videoclips Cansat de Caminar(2011) Ha esclatat la primavera(2012).

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana es fica en marxa i comença a treballar en el seu 3r disc: Desperta!. L’àlbum tindrà vuit cançons i serà produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia, Sugarless i Malos Vicios.

Per tal a finançar el projecte, el grup aposta per Verkami:

Verkami es una plataforma de crowdfunding que funciona de la següent manera: el grup puja el seu projecte i disposa de 40 dies per aconseguir els diners demanats (3000€), i son els seus seguidors qui ajuden a fer el projecte realitat gracies a xicotetes aportacions que posteriorment seran recompensades.

Podeu col·laborar en el projecte convertint-vos en mecenes i aportant una quantitat de diners que oscil·la entre 5€ i 400€, aportacions per les quals després  se vos concedirà una serie de recompenses  (CD, samarretes, concert, etc…) i un etern agraïment per la vostra ajuda. Amb els diners demanats, Pellikana podran  fer front al pressupost final de 7000€ i es podran fer càrrec de les despeses de: Pre-producció, producció i gravació(4.200€), Lloguer d’estudi (500€), Master (800€), Distribució i copies (1200€) i Disseny CD (300€).

[youtube id=”tmuAoq7dQXc” align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

VERKAMI LINK

0