demaseraL’Acadèmia Valenciana de la Llengua presentà el passat dijous, en el Teatre Micalet de València, el CD Demà serà una cançó, una antologia de poemes musicats de Vicent Andrés Estellés, que ha editat la institució normativa amb motiu de la declaració del poeta de Burjassot com a Escriptor de l’Any 2012.
L’edició del CD, que ha sigut coordinada per Josep Vicent Frechina, consta de vint cançons de reconeguts cantants i grups, com ara Ovidi Montllor, Araceli Banyuls, Carles Barranco, Remigi Palmero, Al Tall, Maria del Mar Bonet, Paco Muñoz, Celdoni Fonoll, Carraixet o Mirna, entre altres.

En paraules de Frechina, “la present antologia recull un bon mostrari de poemes musicats realitzats sobre gèneres populars. El CD és una col·lecció de cançons que recorre els darrers quaranta anys de la nostra història cultural i que evidencia la seua enorme i redoblada incidència cultural”.

La presentació del CD en el Teatre Micalet va ser un éxit de convocatoria, va estar presentada per  Josep Vicent Frechina, a més va reunir a cantants com Lluís el Sifoner, Joan Amèric, Naia, Miquel Gil, Ximo Caffarena, Néstor Mont i el grup Soul Atac, que desinteressadament participaren en aquest acte d’homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés.

2

2 thoughts on “Demà serà una cançó. Antologia de poemes musicats de Vicent Andrés Estellés

 1. pepe 7 anys ago

  com puc conseguir el CD DEMA SERA UNA CANÇO

  1. mesdemil 6 anys ago

   Hola Pepe!
   Disculpa el retard en contestar, no sabia que ací també podiem rebre missatges. Pots posar-te en contacte amb Jordi Montañez directament per aconseguir el seu anterior treball. http://www.jordimontanez.cat

   Salut!