Les bandes Deliri i L’Emperador han estat seleccionades pel jurat del Sona9 per a participar en la dissetena edició d’aquest certamen. Es tracta d’un concurs organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, la Generalitat Valenciana i la Fundació SGAE, per tal de donar suport a artistes emergents de la música en català.

D’aquesta manera, ambdós grups formaran part dels sis concerts preliminars del Sona9 que, per primera vegada, també se celebraran al País Valencià i a les Illes Balears. Concretament, Deliri i l’Emperador actuaran el pròxim dijous 25 de maig a la Sala Matisse de València en companyia de Barbaritats. El públic assistent haurà d’elegir a la seua banda preferida, que passarà directament a les semifinals. El jurat escollirà altres sis artistes entre la resta de participants. Les invitacions per al concert de València es poden aconseguir aquí.

El Sona9 s’allargarà fins al mes de novembre, quan tindrà lloc l’últim concert a la sala Luz de Gas de Barcelona amb la presència dels 3 finalistes i de Lakaste, grup guanyador en l’edició del 2016. Un jurat format per representants de cadascun dels mitjans organitzadors i de les entitats col·laboradores decidirà els tres guardons del certamen (Premi Sona9; Premi Joventut; i Premi Èxit), mentre que el públic atorgarà el Premi per Voluntat Popular.

0