Abraham Rivas llança hui el projecte de Totsuma que l’haurà d’ajudar a fer realitat el seu nou disc, Cançons de la roba estesa (Mésdemil, 2017).

Com ell mateix explica, “El disc Cançons de la roba estesa naix d’un intens diàleg intern que té la paternitat com a punt de partida. En contra del que dicta el costum, no vull callar res davant la roba estesa, la qual cosa m’obliga a ser una mica dur i una mica dolç alhora, car ni vivim en un món perfecte ni tenim raons per a desistir completament de l’esperança. Amb aquesta premissa, aquestes cançons tracten aspectes com ara la por, la culpa, els sentiments de derrota o el perill de l’autocomplaença, però també la necessitat de conservar el millor de nosaltres mateixos, encarar el futur amb confiança, descobrir que els altres són la nostra veritable casa i, sobretot, estimar; continuar estimant sempre, malgrat que ens calga trobar noves formes de fer-ho i d’expressar-ho”.

Al disc participen Toni García (coproductor i tècnic de gravació del disc), Josep Pérez (coproductor del disc que ha posat bateries, percussions, guitarres elèctriques i veus addicionals) i Jorge Molina (baix elèctric). 

Està previst que el disc veja la llum en març de 2017. En breu, tindreu més informació. De moment, però, entreu al Totsuma i feu la vostra aportació. Vos assegurem ques erà un gran disc, i vosaltres podeu fer-lo realitat!

www.totsuma.cat/projecte/1522/nou-disc-dabraham-rivas-cancons-de-la-roba-estesa

0