Enguany el festival Feslloch celebra el seu 10é aniversari. Per celebrar-ho, a partir de dijous, Benlloch (Castelló) s’omplira de música i festa, amb un cartell replet de concerts, xerrades i activitats paral·leles per a grans i menuts.

Com cada any, alguns dels grups Mésdemil hi presentaran els seus nous treballs discogràfics, que hem editat durant el darrer any. Com podreu comprovar, en són uns quants! I és que últimament açò és un no parar!

Dijous, podreu gaudir de Lilit i Dionís, que presentarà El temps dels pobles, i compartirà escenari amb Aspencat, Prozak Soup o Assekes, entre altres.

DivendresPellikana (Moltes llums), Inèrcia (Sendes Salvatges), i Mireia Vives i Borja Penalba (L’amor fora de mapa), compartiran escenari, entre altres, amb Senior i el Cor Brutal, Botifarra a banda, VadeBo, Judit Nethermann o Fermin Muguruza & New Orleans Basque Orkestra.

Dissabte, tancaran el festival X-Fanekaes (Sexe, cassalla i punkfolk!)Herba Negra (El renàixer d’abril) i Sva-Ters (Simis), compartint la festa amb Train to Roots, Auxili, Donallop, Atupa, Pepet i marieta o Mox Nox.  

Dissabte, a més a més, la nostra encarregada de comunicació, Carme Laguarda, participarà al co·loqui “Dones i música” que tindrà lloc a l’auditori a les 17:40h, juntament amb Laura Capsir (professora), Patri Montava (batèria d’Inèrcia), Estel Navarro (cantant de Candela Roots), Ainoa Ferrer (cantant de Tirant lo Rock i membre del col·lectiu Fusa Activa), Laura Albert (Fusa activa), Vanesa Giner (component del grup Carraixet i gestora musical) i Ariadna Sanchis (Escola Valenciana). I tot seguit, concert dels mallorquins Donallop.

Ací podeu consultar tots els horaris!

Recordeu que fins dimecres dia 6 podeu adquirir els vostres abonaments per 35€! Més informació sobre els diferents tipus d’entrades ací.

Tres dies de convivència, festa, música i bons moments amb amigues i amics. Benlloch està ficant-se a punt, només faltes tu! T’hi esperem! 

0