Després de quatre anys, Clara Andrés (Oliva, 1977) torna amb un nou treball, Entrelínies, que serà la referència número 75 de Mésdemil. Número rodó, per a un disc rodó!

Després d’una llarga trajectòria amb diversos premis, una maqueta i dos discos al llom, la cantautora torna a la càrrega acompanyada per la seua banda habitual: German Ycobalzeta (guitarres, cabaquinyo), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix) i amb col·laboracions de luxe de Carles Belda (acordió) i Pau Valls (Trompa). El disc s’ha gravat als estudis Paella amb Albert Vila, i el disseny ha estat a càrrec de l’il·lustrador Moisés Mahiques.

Demà dia 13 de maig, Clara Andrés presentarà un avançament del disc a través de la plataforma Verkami. Un tema dedicat als micromecenes. I la setmana que ve podreu gaudir de les cançons noves i comprar el nou disc al concert que la cantautora oferirà el dia 23 de maig a La Rambleta, dins del Cicle VAM!, compartint escenari amb Òscar Briz.

I vos recordem que encara podeu participar al Verkami engegat per dur a terme l’edició i la distribució del disc. Teniu de temps fins al dia 25 de maig. Animeu-vos!!!

0