Després d’anys de silenciament i boicot institucional, el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià omplirà aquest novembre el Palau de la Música de València en homenatge al mestre. Seran actuacions curtes i gratuïtes de grups o solistes que han guanyat algun guardó en les edicions dels Premis Ovidi.

Cicle Fera PalauLa primera nit del cicle de concerts dedicats a Ovidi Montllor serà dimecres dia 11 de novembre amb Arthur Caravan, Mox Nox, Pau Alabajos, Rafa Xambó, Sant Gatxo, Senior i el Cor Brutal, Xavi Sarrià i Miquel Gironés, presentats per Núria Cadenes.

La segona nit serà dijous dia 12 de novembre, amb Apa, Botifarra, La Gossa Sorda, Mara Aranda, Sis Veus per al Poeta, Tomàs de los Santos, Urbàlia Rurana i VerdCel, presentats per Reis Juan.

La tercera nit serà dimarts dia 17 de novembre amb Clara Andrés, Elies, Sitja, Eva Dénia, Feliu Ventura, Hugo Mas, Lluís Vicent i Miquel Gil, presentats per Jordi Tormo.

Tots els concerts començaran a les 20h. Entrada lliure fins completar aforament.

I la gran nit, la de la 10a edició dels Premis Ovidi Montllor, serà el dia 22 de novembre a les 20h. Dimecres dia 11 de novembre a les 13h hi ha convocada una roda de premsa  al Palau de la Música per anunciar els nominats.

Vos deixem ací el vídeo promocional del cicle! Esperem que vos agrade!

Vos esperem a tots i a totes al Palau!

 

0