Hui comença el Verkami d’un projecte molt interessant i que donarà molt que parlar: Candela ROOTS.

LOGO_GRAN

Potser vos sonaran d’haver-los vist tocar al Rototom, a la carpa del Juanita, el passat mes d’agost; o d’haver-los vist tocar al Dub Club (València) més d’una vegada. Candela ROOTS és un grup de reggae en valencià, al més pur estil jamaicà!! Amb músics de diverses procedències i amb molta experiència al darrere, el projecte que acaben de començar és molt prometedor.

La banda vol gravar un disc de curta durada per poder donar a conéixer la seua música. Inicien l’aventura amb molta il·lusió, amb el motor de la necessitat de dir, de compartir. Les 5 cançons que conformaran el treball que presentaran a finals de novembre, aborden temàtiques que ens toquen a totes i tots: la cruesa de la societat de consum, la importància i la força de l’optimisme, el drama de l’emigració…

Aquest treball, que es titularà “Hungry”, vol ser un bon disc de reggae roots en valencià! Per això comptarà amb col·laboracions excepcionals del món del reggae a València.  Artistes com Ales Cesarini, el Payoh Soul Rebel, Rafa Villalba, El Papado…  A més, el gravaran als estudis Mésdemil (Benaguasil) amb Andreu Laguarda i la producció, la mescla i el mástering la farà Dani Rayos.

Animeu-vos i feu la vostra aportació al seu Verkami, les recompenses estàn molt bé i estareu contribuint a millorar el panorama musical valencià amb un CD d’autèntic reggae roots!!!

http://vkm.is/candelaroots

0