Humanité, el debut en llarga durada de Candela Roots, serà una realitat ben prompte. Des d’aquest dimecres, 3 de maig, es pot escoltar la cançó “Fills del ghetto”. Uns dies després, el dimarts, 9 de maig, podrem gaudir de tot el disc a través de la pàgina web de la revista musical Enderrock.

3 anys després de la publicació de l’EP Hungry (Mésdemil), el grup segueix amb el mateix objectiu: fer vibrar a la gent a ritme de reggae i lletres de denúncia social. Ara, la banda es presenta amb una nova formació on es mantenen Estel Navarro (veus) i Karla Palacios (baix) i s’incorporen Ricardo Císcar (percussió i samplers), Bernardo Molina (bateria), Clara Calvo (teclats) i Vero Forment “Queen Smiley” (veus). A més, Alberto Tarín (Seguridad Social, New York Ska-Jazz Ensemble) ha deixat mostres del seu particular estil a la guitarra i a les veus.

Candela Roots ha comptat amb la col·laboració de diversos músics a l’hora de gravar Humanité. Així, Joan Marc Pérez (La Gossa Sorda, Auxili) ha enregistrat melodies amb el sintetitzador. A més, el càntabre Roberto Sánchez (A-Lone Productions) ha fet una remescla de “Fills del ghetto” que no deixarà indiferent a ningú.

“La vida és un regal, hem de gaudir-la”.

0