El grup de reggae valencià actuarà al festival internacional Rototom Sunsplash de Benicàssim, un festival de referència en el seu gènere, tant a nivell europeu com mundial.

Enguany el Rototom celebra la seua 24a edició i ha triat com a leivmotiv “Celebrating Africa“. Segons dades oficials del festival, el públic assistent podrà gaudir de 348 espectacles amb 446 hores de show i 183 activitats extramusicals. Més de 530 propostes culturals per a triar entre les quals hi haurà l’actuació dels valencians Candela Roots, que presentaran al Lion Stage el seu primer LP, Humanité (Mésdemil, 2017).

En aquest disc, Candela Roots fixa la mirada en referents de la música reggae dels anys 70 i 80, alhora que busca un so propi amb el qual es puga sentir identificat. El grup es manté fidel a les arrels del gènere, tan en la temàtica de les cançons com en la solidesa de les bases, sense renunciar en cap moment a melodies i ritmes frescos, per fer moure un públic completament divers.

Les xiques de Candela Roots pujaran a l’escenari Lion del Rototom el dia 19 d’agost a les 21h, en representació de l’escena reggae valenciana. Big up!!!

0