El 8 de setembre passat Candela ROOTS va guanyar la quarta i última semifinal del concurs Sona la Dipu a Utiel, on competia amb els grups Nanga Parbat i Moonflower.

Els guanyadors de les semifinals han sigut seleccionats per un jurat professional i públic, format per Eduardo Guillot (crític musical), Vicente Fabuel (periodista i propietari de Discos Oldies), Quique Medina (cap de comunicació de la Rambleta i programador del Deleste Festival),  Liberto Peiró (coordinador de Mondo Sonoro Comunitat Valenciana) i José Manuel Piñero (director del Low Festival). 

portada-candelaEls altres grups classificats han estat Lígula, The Saltitos i Meridian Response, guanyadors de les semifinals celebrades a Alzira, Xirivella i Ontinyent, respectivament. Els dos guanyadors del Sona la Dipu es donaran a conèixer en la final que se celebrarà el pròxim 16 de setembre a L’Eliana, i en la qual, a banda dels classificats, actuaran Love of Lesbian i Miss Cafeïna com a artistes convidats.

Finalment, Gandia acollirà la presentació dels guanyadors el 30 de setembre, i comptarà amb l’actuació de La Raíz. Des d’ací desitgem molta sort a les xiques de Candela Roots i vos animem a tots a que vingau a la nostra comarca divendres, per fer-los costat!!

Podeu comprar les vostres entrades per a la final fent click ací.

final-sona-la-dipu

0