El grup de Sella publicarà en maig el seu segon treball sota el títol Un poble de cançons. L’àlbum es presentarà en format Llibre CD i inclourà poemes musicats d’autors com ara Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu o Miquel Martí i Pol, així com cançons originals composades pel grup.

Komfusió naix de la fusió de dos grups de la Marina Baixa, Gatxull i Inseminació. La nova formació repren alguns temes d’aquestos grups, cançons d’altres bandes experimentades de la Marina Baixa com Òwix o Sant Gatxo, així com l’herència musical de cantautors valencians i catalans com ara Lluís Llach, Raimon o Ovidi Montllor. Reinventen velles cançons i n’adapten de noves cap a estils tan variats com el rock, el reggae, l’ska, el funk o la música llatina. Compten a més amb una base sòlida i potent de metalls i l’emprempta de la terra que suposa la utilització de la dolçaina i el valencià com a llengua de cant i comunicació. En 2012 van presentar el seu primer treball, Retrobem els orígens, farcit de versions i temes propis.

Ara tornen amb Un poble de cançons, fidels al seu estil, però amb un treball més madur que es presentarà en un format especial, un Llibre-CD. El filòleg Josep Vicent Garcia serà l’encarregat dels textos del llibre. Ací el podeu escoltar presentant el projecte al programa de Cabiló Ràdio, La coveta dels somnis (minut ’15). El disseny i els dibuixos, els farà el pintor Dani Alemany. Un gran salt qualitatiu tant pel que fa a les cançons com per a la imatge gràfica i disseny del conjunt.

Vos deixem ací amb un primer avançament del disc, Tot esperant Ulisses (Lletra:Ovidi Montllor; Música: Komfusió).

El grup ja ha anunciat que presentarà una altra cançó el dia 17 d’abril. Estigueu atents!

0