ReduïdesFa poc us anunciavem noves incorporacions al vaixell de Mesdemil i heus ací que van arribant els discos!

Gràcies a VilaWeb, avui podem escoltar en primícia dues cançons del nou disc de Jordi Montañez, que veurà la llum el 31 de maig: “Mare” i “Cançó necessària”.

“Mare”, que serà el senzill del disc, està dedicada a “les mares treballadores que van néixer entre final dels 50 i principi del 60, que és la generació de les nostres mares”, explica Montañez. L’altra cançó fa referència al projecte La cançó necessària, que reivindica la cançó popular i compromesa i del qual formen part els cantants Cesk Freixas, Pau Alabajos, Meritxell Gené, Andreu Valor, Josep Romeu i el mateix Jordi Montañez. El músic conta que va compondre “Cançó necessària” després d’anar a un concert de Raimon i que reivindica “la vigència de la seva paraula en els nostres dies”.

portada300El nou disc de Jordi Montañez està éssent finançat a través d’un projecte de micromecenatge. Falten 16 dies perquè acabe el termini d’aportacions, encara esteu a temps de participar-hi!!! És també per aquesta via que es poden adquirir les entrades per al concert de presentació, que es farà el 31 de maig al C.A.T. de Gràcia (Barcelona).

Inspirant-se en l’article ‘Ens calen cançons d’ara’ de Lluís Serrahima, considerat el començament de la Nova Cançó (1959), el cantant barceloní Jordi Montañez ha enllestit el seu segon disc, “Cançons d’ara” (Mesdemil), que veurà la llum el 31 de maig.

Fins a eixe dia, esperem que gaudiu de les dues cançons d’avançament!!

0