PortadaAtupa van presentar ahir una nova cançò, “Desobedients”, feta expressament per al programa La Tuerka Rap, un programa de debat polític que promou grups de rap d’arreu de l’estat espanyol. Per ell han passat grups com ara Orxata Sound SystemArrapGarrotada o  les xiques d’Efecto Doppler .
La cançó és especialment revindicativa, i va ser presentada precissament el 15 de maig, 2n aniversari del 15M. Les bases del tema han estat produïdes per Ainz Adams, conegut per les incursions en el panorama musical valencià amb #RàdioMacramé. Els Atupa s’alcen contundents contra la situació que estem vivint i criden: “Com vols que te pague? Si no puc arribar a fi de mes. Perquè no treballe? Em tiren de casa, no se què fer. Canviar català per anglès, jugueu amb nosaltres? Això no pot ser!! Llibertat d’expressió? Això no existeix, polítics de merda aneu-se’n a l’infern”.
El videoclip ha estat gravat i dirigit pels mateixos membres d’Atupa. Ací vos deixem el vídeoclip, estrenat ahir també al periòdic digital Tresdéu.
Esperem que vos agrade!!

[youtube id=”IMSpHnE8sE0″ align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

0