La primera edició del Festival València Música Valenta (FVMV) se celebrarà els dies 7 i 8 d’abril a la sala Repvblicca de Mislata (València). El seu objectiu és potenciar la música en directe, amb una proposta heterogènia i amb ànim de perdurar en el temps. Es tracta d’un esdeveniment promogut per Territorio Musical amb la col·laboració de Mésdemil, Good Farmers, Sotabosc, Pot de Plom i Kalebarraka.

Les dues jornades serviran per a mostrar els projectes musicals de Júlia, Mox, Mi Sostingut, Cavallo, Mox Nox, Arthur Caravan, Las Víctimas Civiles i Forces Elèctriques d’Andorra. A més, Xavi Castillo posarà en escena l’espesctacle Xavi Castillo News. Per últim, Jo T’ho Punxe Dj s’encarregarà d’allargar les dues nits amb sessions de la terra.

 

Les entrades tenen els següents preus (anticipada/taquilla):
Divendres: 10€/13€
Dissabte: 20€/24€
Abonament 2 dies: 25€/30€
Oferta per als primers 100 abonaments: 22€

Les entrades ja es poden adquirir per Internet mitjançant ticketvip i, a partir del 21 de febrer, en els següents punts físics: Oldies Discos, Macondo, Quiosc Moderno (Pl. Ajuntament, 3, València), Quiosc Espanya (Carrer Barcelonina, 2), Quiosc Blasco Ibáñez (Junt al Clínic) i Quiosc Xàtiva (Carrer Xàtiva, s/n).

 

0