VEl Trineu Tanoka han llançat un Verkami per poder treure a la llum el seu segon disc,”Microones”. Es tracta d’un treball composat per 13 temes propis que continuen amb la línia del primer disc, “Recull d’Andròmines“, però mostren la maduresa que aporta el temps tocant junts.

L’ajuda serà per gravar, mesclar, masteritzar i promocionar el disc amb Mésdemil, fer-li un disseny guapet, presentar-lo amb un videoclip d’avançament, i pagar els regals exclusius que han preparat per a l’ocasió: recompenses amb articles exclusius (fets en col·laboració de Bateauboto Puntadasypuntazos) que només es podran aconseguir participant al Verkami. A més a més, hi haurà la possibilitat d’aconseguir abans que ningú tot el merchandising que estem preparant…  Inclòs el CD!!

A finals de maig serà el concert especial de presentació. En eixe concert faran entrega dels regals del Verkami , i ens tindran preparades més sorpreses.

Estigueu atents perquè durant la gravació aniran informant-nos del procés, i podreu anar veient com va quedant el disc, el disseny, els regals que han preparat, el videoclip.

No vos encanteu i participeu aviat, que només queden 40 dies!!

 

 

0