Ray MarttínezPoc més d’un any després de presentar el seu darrer treball, el cantautor de Cocentaina Andreu Valor torna a la càrrega amb un nou projecte, “Malgrat la pluja” (Mésdemil, 2013). Continuant amb la línia del cantautor, aquest CD serà un recull de cançons basades en l’esperit d’aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!

D’altra banda, la particularitat d’aquest disc ve guiada a la partida d’una persona que, com afirma Valor, l’ha ajudat a créixer com a persona i com a músic i a fer que aquest projecte sòcio-musical prenguera forma. Es tracta d’Eduardo “Tata” Bates, el guitarrista que l’acompanya i amb qui ha preparat un disc d’acomiadament, abans que  “Tata” se’n torne a la seua terra natal, l’Argentina.

Cartell_concert_presentaci_El_Teular_La presentació del disc tindrà lloc el dia 13 d’octubre a les 19h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.  En aquesta ocasió, Valor actuarà acompanyat d’una banda de deu músics.

Podeu comprar les entrades anticipades a:

– 5 € anticipades en Copisteria Papiro (Muro) i Musical Cardona (Cocentaina)

– 6 € anticipades per internet, fent click ací.

– 6 € en taquilla (una hora abans del concert)

O també fent la vostra aportació al projecte de micromecenatge, Verkami, que Andreu Valor ha llançat per poder dur a terme el projecte. Encara falten 4 dies perquè acabe!!

0