Joan_Pau_Gin_Joan Pau Giné va nàixer a Bages de Rosselló l’any 1947, es feu conèixer artísticament l’any 1976, i ràpidament esdevingué el cantant català més popular del Rosselló, al costat de Jordi Barre i Pere Figueres.

Ara, 20 anys després de la seua desaparició el Col.lectiu Joan Pau Giné de músics de Catalunya Nord per la llengua es proposa a fer-li un merescut homenatge fent un disc amb una recopilació de versions de la música de Giné realitzades per artistes d’arreu del país.

Andreu Valor ha estat un dels afortunats i a aportat el seu granet de sorra versionant “Parle-me i digues-me coses” amb la delicadesa que es mereix, intentant comprendre i transmetre el significat de la cançò i respectant el català septentrional del Rosselló francés, per preservar i fer-nos gaudir de la riquesa de la nostra llengua.

Amb la millor de les intencions i amb el desig d’ampliar la coneixença de la música de Giné  per altres indrets, ací teniu la versió d’Andreu Valor de la cançó “Parla-me i digues-me coses”.  Esperem que vos agrade!

0