El passat dijous 27 d’abril es van donar a conèixer els guanyadors del 2n Concurs de Cantautors amb la Veu Petita organitzat pel Petit Festival de Benicarló. En aquesta ocasió, el cantant Abraham Rivas va aconseguir el Premi del Públic gràcies a la composició “Corre”. Cal recordar que es tracta d’un guardó que es decidia mitjançant votacions a Facebook. A més, el músic de Xàtiva va obtenir el segon Premi del Jurat. Durant la lectura del veredicte, Lissy López, qui va exercir de portaveu, va destacar que “Abraham Rivas és un xicot que havia enamorat al jurat i també al públic”.

L’acte també va comptar amb la presència de Josep Barberà, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló, qui va manifestar la seua satisfacció per la participació de 31 vocalistes. A més, va subratllar que s’havien presentat projectes en català, èuscar, gallec i occità, és a dir, “en la majoria de llengües minoritzades de l’Estat”.

Abraham Rivas actuarà a la localitat del Baix Maestrat el pròxim divendres 19 de maig en la 3a edició del Petit Festival. Un concert que se celebrarà al carrer de Sant Joaquim de Benicarló amb entrada gratuïta i que ens permetrà escoltar en directe les Cançons de la roba estesa, disc que el xativí acaba de publicar.

0