Muro es posa a punt per a la seva nova entrega de les Festes de Moros i Cristians. Després de la tradicional “entraeta” oficial del dia 30 d’abril, tot està llest per a que el divendres 6 de maig comencen oficialment les festes.

Les principals novetats per aquest 2016 vénen marcades per la varietat d’estils musicals durant les nits de festes. Adaptant-se als nous temps i eixint de les revetlles tradicionals, l’Ajuntament ha apostat per la varietat. “La intenció es obrir el ventall de l’oferta nocturna i d’oci per a tots els públics i edats, i al mateix temps atraure no sols a la gent de Muro sinó a gent d’altres poblacions que ompliguen els carrers i actes diürns atrets per la programació de les nits”, han matisat els regidors Eli Pérez i Sergi Silvestre.

Portada discEntre totes les activitats, destacael concert gran de les festes que tindrà lloc el dia 7 de maig, amb The Locos, Pellikana i Inèrcia. The Locos és un grup musical de ska punk, amb ex-membres d’Ska-P, que presentaran el seu quart treball “Todos distintos, todos iguales”, després d’haver triomfat aquesta setmana passada al Festival ViñaRock, dins de la gira mundial que els portarà per mitja Europa i Mèxic. Per la seua part Pellikana presentarà Moltes llums (Mésdemil, 2016), el seu últim treball. Amb 4 discos a les esquenes, nombrosos concerts arreu del nostre territori, Catalunya i Galícia, els de Castalla formen hui dia un grup consolidat dins el panorama musical valencià. Per últim Inèrcia, es troben presentant el seu segon disc Sendes Salvatges (Mésdemil, 2016) on han seguit explorant i aconseguint una barreja original, donant un pas cap al rock alternatiu, però sense deixar de banda la contundència que els caracteritza.

Més informació dels actes i horaris de les festes fent click ací.

 

0