L’artista castellonenc MC Alberto ha publicat el seu nou videoclip, “Cambios necesarios”, on fusiona el rap amb el rock.

En la temàtica lírica del vídeo amb versos constructius i reivindicatius, MC Alberto pretén concienciar al públic per actuar sobre problemes que ens afecten a tots en l’actualitat, i al mateix temps és un cant a l’esperança en contra de qualsevol guerra, prejudici i manipulació mediàtica.

Publicat per Mésdemil, el tema “Cambios necesarios” és una cançó de MC Alberto en col·laboració amb Chema Fernández (exvocalista del grup de heavy clàssic Heresy Of Dreams) i Toni Ruiz, de la banda de rock The Fuzzy Clouds.

El videoclip es va gravar utilitzant com a escenari l’aeròdrom de l’Aeroclub de Castelló i el Paintball La Vall. Està dirigit per Sergio Esteve Rius i compta amb l’aparició d’Estrella Vilar, coneguda per participar en l’última entrega de la sèrie Joc de Trons rodada en Peníscola.

“Cambios necesarios” està inclosa en Vengan a ver, el nou disc doble de MC Alberto. Va ser enregistrada en València i està produïda i mesclada per Pacifiko, i masteritzada pels saragossans Hamster Beats, que han treballat amb artistes com ara Kase O, Rapsusklei, Sharif, Sho-Hai, Liriko, Mission Hispana, Amaral, etc. i han fet també post-produccions d’àudio per a documentals i sèries de TVE.

El videoclip es va projectar de manera oficial fa uns dies a l’emblemàtic  Teatre Payá de Borriana (Castelló), on també va tindre lloc la presentació del nou disc Vengan a ver, en un acte presidit i presentat per l’alcaldesa de Borriana, Maria Josep Safont.

Ací teniu el vídeo, esperem que el gaudiu!

0