Ahir es va celebrar a l’Auditori de Castelló la 12a edició dels Premis Ovidi de la Música en Valencià organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor. La gala s’emmarcava dins del TroVAM, La Fira Valenciana de la Música. Mésdemil comptava amb 17 nominacions i finalment es va endur 4 premis! Cal tenir en compte que hi ha 12 premis en total (sense comptar els 2 premis honorifics), la qual cosa deixa una estadística de la qual estem més que satisfets!

La gala va ser conduida pel periodista Vicent Xavier Contrí i com cada any Estudi grafema s’encarregà de les projeccions. El jurat estava conformat per Teresa Ciges (Revista Saó), Josep Vicent Frechina (Revista Caramella), Eduardo Guillot (Urban de Levante-EMV, Valencia Plaza i Rockdelux) i Quim Vilarnau (Revista Enderrock).

Els premis que finalment van recaure ca Mésdemil són:

Tomàs de los Santos va guanyar el premi a Millor Cançó per “Balconades” (Segona mà, Mésdemil, 2016). Entregava el premi Marga Landete, Directora Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’Institut Valencià de Cultura.

Mireia Vives i Borja Penalba van guanyar el premi a Millor disc de Cançó per Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017). Va entregar el premi Joaquim Vilarnau de la revista Enderrock.

Josep Aparicio “Apa” va endur-se el premi a Millor disc de Folk per Flamencianes (Mésdemil, 2017). Entregava el premi Lluís Oscar Garcia, gerent de Metrònom-Bureo.

Candela Roots van ser guardonades pel Millor disc de Mestissatge per Humanité (Mésdemil, 2017). Entregava el premi Joan Gregori Maria, Director del TroVAM i gerent de Pro 21 Cultural.

 

Enhorabona a tots i a totes!!

0