Co(i)nspiracions és el nou disc i espectacle conjunt dels cantautors Joan Amèric i Andreu Valor. Una conspiració de dos inspiracions armades de guitarres, paraules i veus que van trenant-se quasi per sorpresa amb total complicitat.

Cartell PresentacióL’espectacle Co(i)nspiracions es va estrenar a Alzira el 23 de juliol de 2015 i ara l’han materialitzat en un disc.  En aquest nou treball, els dos autors valencians interpreten cançons pròpies, recreen en solitari cançons de l’altre i proposen, a duet, peces senyeres dels seus respectius repertoris. També aprofiten el privilegi que els brinda l’aventura per a aclamar-se davant Vicent A. Estellés i Ovidi Montllor amb el clàssic “M’aclame a tu” i llençant una abraçada al poble grec reinterpretant “Vaixell de Grècia”  de Lluís Llach.

La  presentació de Co(i)nspiracions tindrà lloc al Teatre Micalet de València el 27 de novembre de 2015 a les 20:30h. Entrades: 8 euros (anticipada, ja disponible ací) i 10 euros (taquilla).

El concert és gratuït per als estudiants de la Universitat de València. Només han de recollir els bons al CAL (Centre d’Autoaprenentatge de Llengües) del campus corresponent (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), i bescanviar-los per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l’espectacle.

Com diuen els artistes, “Serà especial, només si tu ens acompanyes!”

0